Erhvervsrengøring

Book fast rengøring til dit kontor fra kun 165 kr./time inkl. moms.

phone-image

Gode grunde til at bruge booke rengøring gennem Happy Helper

  • Timepriser langt under resten af markedet
  • Markedets bedste forsikring for både kunde og helper
  • Live support alle ugens dage
  • Ratingsystem, der sikrer god kvalitet blandt helpers

Online platform

Happy Helper er en digital platform, hvor der kan bookes rengøringshjælp, som kan udføres af både freelance privatpersoner og virksomheder. Du vælger selv din Helper (som vi kalder rengørings-freelancerne) og dermed også hvilken timepris, du ønsker at betale.

book helper img

Få en fast Helper

Når du booker rengøring gennem Happy Helper, vil den samme Helper komme hver gang, indtil aftalen bliver ændret.

book helper img

Betaling og bilag

Hver gang en Helper har udført en rengøring, modtager du en besked om dette, betaling trækkes automatisk fra dit kreditkort og en faktura fremsendes per email. Der er ingen binding på rengøringsaftalen og derfor kan aftalen opsiges, når som helst det ønskes.

book helper img

Hvad kan forventes af rengøringen?

Når du bestiller rengøring gennem Happy Helper, står det dig frit for at aftale med din Helper, hvad der skal rengøres fra gang til gang. Vi anbefaler, at du eval uerer med din Helper efter første rengøring, så din Helper ved, om noget kan gøres bedre/anderledes næste gang.

book helper img

Dit ansvar

Happy Helper formidler kontakten mellem dig og din Helper. Du selv skal sørge for at have de nødvendige rengøringsartikler og udstyr.

book helper img

Forsikring

Hvis uheldet er ude og din Helper forårsager en skade i forbindelse med rengøringen, er både du, dit inventar og din Helper dækket af den forsikring, Happy Helper har udarbejdet i samarbejde med Tryg Forsikring.

book helper img
happyhelper.dk