Få gjort rent af én af vores 7 Happy Helpers i Rengøring Odense

Radu
Radu
Læs mere om Radu
Radu

Timepris

180,00kr

Efter fradrag

ca 135,00 kr

Stephanie
Stephanie
Læs mere om Stephanie
Stephanie

Timepris

180,00kr

Efter fradrag

ca 135,00 kr

Adrienn
Adrienn
Læs mere om Adrienn
Adrienn

Timepris

200,00kr

Efter fradrag

ca 150,00 kr

Marianne
Marianne
Læs mere om Marianne
Marianne

Timepris

325,00kr

Efter fradrag

ca 243,75 kr

Ana
Ana
Læs mere om Ana
Ana

Timepris

250,00kr

Efter fradrag

ca 187,50 kr

Yasmin
Yasmin
NY
Læs mere om Yasmin
Yasmin

Timepris

160,00kr

Efter fradrag

ca 120,00 kr

Michael
Michael
NY
Læs mere om Michael
Michael

Timepris

250,00kr

Efter fradrag

ca 187,50 kr

Odense

Billig rengøring i Odense - i højeste kvalitet 

Happy Helper udbyder billig rengøring, forestået af dygtige rengøringsassistenter, som har fået grundig træning før de er blevet sat i gang. Derudover sørger Happy Helper selvfølgelig også for at alle involveret føler sig sikre. Dette sker i samarbejde med Try Forsikring. Og vi tilbyder rengøringen i hele Odense!

Happy Helper er en online portal til booking af rengøring i private hjem og på mindre kontorer. Det er nemt at booke gennem Happy Helper. Hjemmesiden er nemlig lavet til at guide dig gennem processen, lige meget hvordan du finder frem til det. Derudover, hvis du alligevel skulle få problemer med selve bookingen eller noget andet omkring din rengøring, sidder vores dygtige supporthold altid klar til at hjælpe dig igennem hvad du skulle have problemer med.

Grundet Happy Helpers model, som går ud på, at vi blot er formidlere af kontakten til din rengøringsassistent – samt, i samarbejde med Tryg Forsikring, står for forsikringen af både dig og din nye Helper – og på den måde ikke har nogle rengøringsassistenter ansat, kan vi barbere alle de overflødige udgifter af hele processen, og kan således tilbyde dig som kunde billige priser på en rigtig god rengøring. 

For at give dig som kunde den høje standard, som vi lover, har alle vores Helpers været til samtale før de er blevet taget ind i vores stab af rengøringsassistenter. Eftersom vores Helpers ikke er ansat hos os, er det stadigvæk dem der har ansvaret for rengøringen. Dette udgør dog sjældent problemer, fordi vi har lavet et system, hvori du som kunde kan anbefale din Helper til andre, sådan at du og nye kunder altid ved hvilken Helper ville være god lige præcis for dig. Hvis du skulle opleve problemer med din rengøringshjælp, skal du aldrig tøve med at kontakte vores kundeservice. Så kan de kontakte Helperen og forklare problemet, eller de kan sætte dig op med en ny, hvis du mener det er den bedste løsning.

Så står du lige nu og mangler hjælp til en eller anden form for rengøring i Odense, så kan du vælge en tilgængelig Helper herover.


VIDSTE DU AT

Det er lettest at finde
en ledig Helper
mandag til fredag

happyhelper.dk