• Billeder
  • Videoer
  • Cases
  • Kontakt

Billeder

Helpers, rengøring og andre billeder
Stiftere
Mediekit

Vi startede Happy Helper

Happy Helper er sat i verden med det simpelt formål, at formidle rengøring på en tryg, nem og gennemsigtig måde for alle parter.

 

Som mange andre før os, stod vi i 2015 over for en udfordring: hvordan får man tid til familien midt i en hæsblæsende hverdag, hvor tiden hurtig forsvinder i arbejde, indkøb, oprydning og andre gøremål. Som mange andre tænkte vi, at løsningen var hjælp til rengøringen.

 

Men det er ikke nemt at finde hjælp til privat rengøring. Det bliver traditionelt formidlet gennem opslagstavler på biblioteker og i supermarkeder, udenfor nogen form for trygge rammer og langt væk fra skattefar. Derfor startede vi Happy Helper. 

 

Med Happy Helper flytter vi nu formidlingen væk fra besværet og den manglende tryghed - og over i nogle sikre og gennemsigtige rammer, hvor du er forsikret og trygt finde hjælp til at få din hverdag til at hænge sammen.

Videoer

Børn er skønne - brug for rengøring?

Cases

Mød en Helper
Jenny Thernøe arbejder som Helper ved siden af sit sygeplejerskestudie. Hun har ikke faste mødetider, og hun bestemmer selv, hvor mange timer hun vil arbejde om ugen. På den måde er hun sin egen chef, og det er en stor fordel, forklarer hun: Det er meget fleksibelt, og jeg står selv for at planlægge min tid, hvor meget jeg har lyst til ar arbejde og hvornår. Det er korte vagter, så det er nemt lige at rive tre timer ud af kalenderen. Som Helper sætter Jenny selv sin timeløn, og kunderne betaler 150 kr. i timen fo

Nyhedsmail med pressemeddelelser

Vil du have vores pressemeddelelser på mail, så snart de udkommer? Så tilmeld dig vores nyhedsmail med pressemeddelser og vær den første til at få vores nyheder

Kontakt

Vi svarer gerne på dine spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os

Dennis Schade Forchhammer

CEO

E-mail: dennis@happyhelper.dk
press-media-contact
happyhelper.dk