Bloggen /Spar tid og kræfter: 5 huspligter du kan outsource

Spar tid og kræfter: 5 huspligter du kan outsource

Tid er ikke kun noget af det mest dyrebare i verden, men også en ting vi alle altid står og mangler. Med et utal af tidskrævende ansvarsområder, og en stadigt voksende huskeliste er det ikke altid lige nemt at få nået det hele. Ydermere er det sjældent at de konstante udskydelser af vigtigt husarbejde fører til meget andet end et tomt køleskab samt et hav af usorteret og beskidt vaske-tøj. Men hvad nu, hvis der var hjælp at hente? Hvad hvis du kunne få krydset nogle af de mere kedelige huspligter af din huskeliste uden selv at løfte en finger?

blog-image

Hvorfor outsource husarbejdet?

Det kan føles rigtig overvældende, når dine veltilrettelagte planer og hverdagens triste realitet kolliderer i én lang, men ukomplet huskeliste. Samtidig kan det være svært at finde den noget fornødne tid til afstresning, når du stadig har dårlig samvittighed over ufuldendt husarbejde. Dette kan medføre yderligere stress, samt potentielle konflikter i hjemmet. Men det er netop der-for flere danskere lige så stille er begyndt at søge hjælp til alt fra brodering og syning til husryd-ning. Med et markant boom i antallet af private serviceudbydere over de sidste 5-10 år burde det at hyre en professionel meal prepper, eller erfaren hundelufter ikke være det store problem i 2022. Faktisk kan det spare dig en masse unødvendig stress at få en hånd med det daglige hus-arbejde.

Hvad kan jeg få hjælp til?

Udsigten til at skulle bruge hele, eller måske dele af, din weekend på at indhente alt det, du ikke fik nået i ugens løb, er ikke det mest fristende. Derfor får du her en liste over fem lidt drilske hus-opgaver, som du nemt og hurtigt kan outsource til en specialist i dit lokalområde:

#1 Kæledyrspasning

Det er ikke altid lige nemt at tage sig af sit kæledyr på egen hånd, særligt hvis man samtidigt har fuldtidsarbejde. Din gennemsnitlige arbejdsdag kan betyde flere timers ensomhed, og monotoni for din pelsede ven. Heraf kan din hund, kat eller kanin gå hen og udvikle separationsangst, hvilket ofte medfører anormal adfærd og depressive episoder. Prøv derfor at tiltro dit hengivne kæledyr til en sød og pålidelig dyrepasser. På den måde kan både dit behov for hvile, og dyrets langvarige velbefindende varetages på en effektiv måde.

#2 Meal Prepping

Er sund kost og regulær motion en af dine store lidenskaber? Eller er det måske dit mål for det nye år at være mere opmærksom på dit kalorieindtag? Uanset grunden kan det at planlægge størstedelen af ugens måltider forud for weekenden spare dig en masse tid og unødig frustration. Meal prepping er dog en lidt tidskrævende disciplin, og nogle gange kan det ske, at du hverken har tid eller kreativitet til overs. I disse tilfælde kan du altid kontakte en lokal ekspert, og roligt læne dig tilbage i sofaen mens der kokkereres.

#3 Havearbejde

En velholdt have er uden tvivl en uopnåelig ønskedrøm for langt de fleste husejere. Havearbejdet i sig selv er på en og samme tid superberoligende og enormt hårdt. Nogle gange kan du uden problemer bruge hele dagen ude i blomsterbedet. Andre gange kan du knap nok få dig selv til at kigge ud på den overgroede græsplæne uden at sukke. Det smarte ved at få erfarne serviceudbydere til at assistere dig med rutinepligter er, at du helt selv bestemmer omfanget af hjælpen. Du kan give dig selv lov til endelig at nyde haven, når du ikke har travlt med alt muligt andet, og ellers få havearbejdet krydset af huskelisten uden så meget som en enkelt dråbe sved på panden.

#4 Cykelreparation

For mange er det at tage cyklen både til og fra arbejde ikke kun miljøvenligere, men også mere praktisk. Men hvad kan der gøres, når kæden spring af og gamle trofast uundgåeligvist falder fra hinanden igen? Har du ikke de påkrævede færdigheder til at få jernhesten ordnet, eller over-skuddet til et dristigt gør-det-selv projekt, er smartest at overlade det til en anden. På den måde kan du bibeholde din sunde rutine og undgå beklagelige forsinkelser på vel til arbejdet. Så før cyklen udskiftes med en utilregnelig busrute, kan du først prøve at søge hjælp fra en Erfaren cykelreparatør.

#5 Vinduespudsning

Dine vinduer er noget af det første som andre ser i mødet med dit hjem, dog er vinduespudsning noget af det sidste vi tænker på, hvad angår den daglige drift af husstanden. Beskidte vinduer er ikke noget vi bider mærke i på samme måde som et rodet stueværelse og uorganiseret køkken. Men det betyder ikke, at vi så helt skal glemme at holde dem, ved lige. Vinduespudsning er både vanskeligt og fysisk udfordrende, så derfor kan det være en god idé at få en professionel til at tage over. Således kan du undgå eventuelle udskydelser såvel som potentielle personskader.
Når det ikke er rengøringen der driller, så kan du bruge en platform som Pinploy til at finde en hånd til næsten hvad som helst.

happyhelper.dk